Ganske kort inde i det nye år blev jeg kontaktet af Helsingør Amatør Sejlklub med en forspørgsel om et foredrag. Der var ikke umiddelbart nogle krav til indhold og emner, blot at det skulle sætte lidt liv og kulør en klubaften.
Jeg har tidligere udtalt mig om, at foredrag netop er ideel måde at få skabt noget samling og “kampgejst” i sejlklubbernes lange vinterhi – så jeg var frisk, og vi fik en aftale i hus.

Jeg fik den tanke, at det kunne være relevant at tale om nogle af problemer de lokale teams roder med, når der er aftenmatch eller anden kapsejlads. Planen er derfor, at den første halvdel vil være et udvalg af sejlerhistorier og oplevelser fra min sejlkarriere. I anden halvdel skal fokus rettes imod de tilstedeværende og med udgangspunkt i deres spørgsmål, se om jeg kan give dem inspiration og gode råd, som kan bruges direkte næste gang de skal på vandet.
Og til slut må vi også hellere lige have en update på det seneste nye fra Americas Cup

Det skal nok blive en sjov aften. Og kig gerne forbi – der er helt sikkert “plads til én til”.

Tid og sted: HAS klubhus d. 6 feb kl 19

Over and out

Jesper

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha