Det blev desværre vores hidtil dårligste stævne på Team Swing, ved de netop overståede Amerikanske mesterskaber. En samlet 17 plads blandt de 25 deltagende både – møg! Men det er altså en meget tæt klasse at sejl i, forstået på den måde, at det marginaler der skiller et top 5 resultat fra et top 25. Og i den netop overståede uge, kom vi altså på den forkerte side af marginalerne.

Så det er tilbage på skolebænken for teamet, og få arbejdet med dimserne inden året hovedbegivenhed gå igang. Det er VM, som sejles samme sted, nemlig Newport, RI i slutningen af september. Det er primært vores rig/storsejls setop der skal finpudses og ligeledes skal vi åbenbart lige have genopfrisket hvordan man accelerer en Melges 32 ud af startboxen. Vi positionering på linien i forhold til modstandere har været fin, men det har knebet med den sidste timing og accelerations-trimmet.

Nedenfor et par billeder fra stævnet, hvor de nyligt kronede europamestre Team Argo, også tog den amerikanske mesterskabs titel

Newport M321

Newport M322

OL i båden.

Jeg sidder lige nu over atlanten og glæder mig til at få set noget OL – hvilket bliver på computeren, da vi tager direkte på sommertur i vores nyanskaffede Scankap 99. Jeg har i den forbindelse opdaget, at DR har lavet en fremragende app til mac computere – med alle deres kanaler live tilgængelige. Fornemt! Så skal der heppes på Jonas og resten af landsholdet.

Næste kapsejlads bliver Maxi Worlds, hvor jeg skal sejle med båden Saudade (Wally 148) – en lidt anden type sejlads kan jeg godt love for!

Wally Saudade

God sommer

Jesper

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha