(foto: Martin Paldan, 5 grades frost og langt til frit vand)

Billeder lyver sjældent – og de kan fortælle en masse. Titlen “…når vandet bliver stift“, ville nok ramme plet.

Formålet med ovenstående var 2-sidigt. Dels har jeg en kampvægt for sæsonen på 75 kg, som gerne skal sidde lige i skabet ,når sæsonen blæses igang allerede om et par uger i Marseille. Og dels har Løbemagsinet kastet sin interesse over mig og min brug af løb, som en aktivitet på land til at opnå resultater på vandet. En 7-siders artikel er under opsejling i deres kommende udgave, hvor vi blandt andet taler om mental forberedelse, skader, kiropraktik og selvfølgelig løb.

WMRT

Rasmus Køstner var en fast del af teamet ved vores 4 WMRT stævner i 2010. Og det er vist ingen underdrivelse af sige, at det gik over al forventning. Vi klkkede virkeligt godt sammen, og fik enormt hurtigt 95% af samarbejdet på plads. Med ihærdig indsats fra begges side vil jeg tilføje. Men vi er begge meget ambitiøse personer, så det faldt naturligt at være dybe fokuserede på opgaven.

Igen i 2011 vil Rasmus være en del af teamet og skal sejle 5 af de 7 WMRT events som jeg har planlagt at deltage i.

Melges 32

Vi har jo begge andre projekter på kalenderen – og jeg har netop lavet en aftale med et tysk Melges 32 projekt, at jeg skal være deres taktiker for sæsonen. Vi har 4 events på programmet, startende i april i Italien og derefter opbygning hen imod højdepunktet, som er VM i Palma, Mallorca, midt i september

eXtreme 40

Rasmus har også andet på sin kalender, og netop annonceret et eXtreme40 indkøb sammen med Jes Gram-Hansen. De er begge nogle af mine virkelig gode venner i sejlerverdenen, og jeg er rigtig glad på deres vegne over, at de har kunne stable et så stort projekt på benene. Det har været et seriøst greb i lommen, og det er fedt for dem ,at de har haft den mulighed. For som jeg selv har måtte erkende, er det virkelig en udfordring at professionel sejler i Danmark – man må nemlig selv finansiere det – hvilket i sig selv jo er lidt paradoksalt (?) :-/

Mentor-rolle

Men i filantropiens tegn må man jo nogle gange være forgangsmand. Og jeg er helt sikker på, at nogen engang har sagt, at for at få må man give… Eller noget i den stil. I hvert fald har jeg besluttet at forsætte i min mentor-rolle for team Sehested her i 2011, og give dem nogle råd og guidelines med på deres vej, som forhåbenligt går støt op ad verdensranglisten. Bådmagasinet har netop bragt deres pressemeddelse:

http://www.baadmagasinet.dk/index.php?sid=107&cid=13011&1298839655

Jeg synes grundlæggende altid det har været fantastisk at opleve, hvordan alene velvalgte ord og metoder kan bidrage til, at teams og personer når resultater og præstationer, som de aldrig selv troede mulige. Mit arbejde med bl.a. team Sehested er derfor rigtigt inspirerende i forhold til professionelle sejlerteams, erhvervs projekter, foredrag og andre opgaver jeg roder med, og altså også udbytterigt for mig. Hvormed cirklen jo sluttes.

Over and out (for en uge med fuld tryk på)

Jesper

PS: Husk foredrag i Skovshoved på tirsdag kl 19

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha