Der var lagt op til en lang dag på vandet, da vi mødtes kl 07.00 fredag morgen til skippermøde. Vejrudsigten for weekenden lover nemlig storm og meget svære forhold overhovet at få gennemført sejladser i. Derfor var programmet for idag, at nå igennem hele første round robin, hvor de 10 deltagende hold hver skal møde hinanden en gang. Bådtypen vi sejler i er J-80

Vores flight plan var til at forstå – vi skulle nemlig sejle vores 9 sejladser i streg! Og den opgave gik vi til med krum hals. God bådfart, gode manøvrer og et godt overblik på banen medvirkede alt sammen til en samlet score på 9-0 og dermed en klar føring ved stævnet til os.

Stor success for vores team, der ud over Rasmus Køstner havde et par nye ansigter ombord, nemlig Nick Blackman og David Swete, begge tidligere vindere af WMRT sammen med Adam Minoprio. Det er første gang vi sejler sammen, og derfor var det særdeles tilfredsstillende, at vi allerede efter en enkelt træningsdag kunne ramme et så højt niveau.

Resultaterne kan snart findes her:

http://www.ycpr.net/nos-actualites/match-racing-ys-cup-grade-2-resultats-jour-1-133.html

Planen for lørdag og søndag er semifinaler og finaler.

Over and out

Jesper Radich

Radich Racing Team

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha