Det er blevet tid til afstemningen om Årets Sejlsports Præstation. Og sørme om jeg ikke er blevet nomineret! Det jo fantastisk, og dejligt at se, at danske sejlere og sejl-entusiaster holder øje, når vi kæmper på de udenlandske arenaer.

(foto: Sergio Dionysio)

Med teamet bestående af Peter Poulsen, Chresten Plinius, Anders Kristensen, Rasmus Winston og jeg selv, fik vi i 2003 tildelt prisen og den medfølgende check, efter at have vundet World Match Racing Touren og EM guld i Beneteau 25 på Gardasøen.

For 2010 er nomineringen sket på baggrund af de 4 podie placeringer på WMRT 2010. Der er intet nævn om mit VM guld ved Maxi Worlds 2010, men det kan denne blogs læsere jo bruge som bonus-info…

Du kan give din stemme på Bådmagasinets website:

http://www.baadmagasinet.dk/index.php?sid=105&cid=13002&1298465764

Og jeg vil da ikke lægge skjul på, at checken på 20.000, ud over æren selvfølgelig, kunne skæppe fint i den ellers lidt slunke kasse for min WMRT satsning 2011.

Over and out

Jesper :-)

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha