Som alle ved, kommer man ikke sovende til succes inden for sejlads (- eller så mange andre steder, for den sags skyld). Og derfor har vi planlagt 5 forlængede træningsweekender hen over vinteren med mit Melges 32 projekt for sæsonen.

Screen Shot 2015 01 30 at 10 17 47 (Web Clip: Google maps, fri 30th jan, JR)

Teamet hører hjemme i den sydlige del af Toscana, og vi har træningsbase i Marina Cala Galera. Havnen ligger i en fin lille beskyttet bugt, hvor der generelt er rigtigt fine sejladsforhold både sommer og vinter. Og om vinteren er det selvfølgelig ren nydelse, når man kommer fra Danmark 🙂

Screen Shot 2015 01 30 at 08 12 58 (Web Clip: ZyGrib, fri 30th jan, JR)

Vi har første træning efter nytår denne weekend, og der er godt med blæst på programmet, og vi var tæt på aflysning. Men som jeg prædikede højlydt på vores forudgående telefonmøde: det ALTID bedre at mødes og få snakket, debriefet seneste træning, delt sejlads tanker, snakket taktiske situationer, set video og lagt planer. Vi har også lige et par nye fordækkere der skal testes af, inden holdet for sæsonen skal sættes.

Og lur mig om vi ikke kan snyde vejrguderne bare en lille smule, og komme i det mindste et par timer på vandet i løbet af dagen. Og måske få slået en fartrekord!!

Over and out fra Italien

Jesper

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha