IMG 2183

Udsigten fra klubhuset – ikke dårligt i marts måned (foto: JR 2014)

En god lang vinterpause, som har bragt både en dejlig familieforøgelse og en fed dykkerferie i Thailand, er nu slut, og årets første sejladsprojekt er igang. Ombord på Saudade, (148 fods Wally) skal jeg være taktiker ved 2 stævner herovre. Det første er Loro Piana Super Yacht Rendevous and Regatta (sikke et navn) som afholdes på British Virgin Island og havde stævnestart idag torsdag d. 20 marts. Herfra går det direkte videre til St Barth, Virgin Gorda, hvor vi deltager i Voiles de St Barth. Så med andre ord står der mega-både, koralsand og passatvinde på programmet i de næste par uger – en ret eksotisk oplevelse!

IMG 2130

En ny gast kom til verden i vinterens løb (foto: JR 2014)

Sejladserne afvikles som coastal races (distance-sejladser), hvor vi sejler en bane planlagt omkring en eller flere af øerne her i BVI. Et super smukt syn, med de 10-15 meters sigtbarhed igennem vandet, men også lidt skræmmende, når man kommer blæsende med 15-16 kn på en spiler skæring, og man kan se krabberne på bunden pege truende af os…

Dagens sejlads gik rigtigt godt – og i superyacht sammenhæng betyder det som udgangspunkt, man ikke har nogen afgørende skader på udstyret, og ingen er kommet til skade. Og dernæst i prioriteringsrækken kommer det samlede resultat. Her endte vi som nr 4 af 8 både i vores klasse – og stadig med i spillet. Med andre ord – en god dag.

Bouwe Bekking på miniput båden Nilaya  (112 fod) delte alvorlige øretæver ud, og vandt ret overbevisende dagens sejlads, men som vi med et skævt smil konkluderede ombord ved vores debrief, så tager et spiler drop på hos Nilaya ca 45 sek, hvor det hos os tager ca 3 min – vores A2 spiler er trods alt 1600m2. Så dem taber vi simpelthen for meget til ved hver eneste manøvre til, at det rigtigt giver mening at konkurrere imod hinanden.

Imorgen er dog en ny dag – og nye oplevelser venter

Over and out

Jesper

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha