Det har været en umådelig tæt indledende runde her ved Monsoon Cup. Årets afslutning på World Match Racing Tour 2011. Af de 12 deltagende teams har 11 været helt tæt på at komme i kvartfinalen. For team Adrian Lee and Partners lykkedes det os allerede i næst sidste sejlads at få den 6 sejr i hus, hvilket matematisk næsten garanterer kvalifikation til kvartfinalen.

Og sådan blev det også efter afslutningen af første round robin. Vi blev samlet 7′er og ved den netop overståede “Skippers Pick” event hvor vinderen af round robin vælger modstander, nr 2 får andet valg osv. besluttede Bjørn Hansen som nr 3, at pege på os som modstandere i kvartfinalen.

Det skandinaviske opgør løber af stablen imorgen meget tidligt, dansk tid. Lokalt her i Kuala Terengganu går første start ved 10.30 tiden og jeg regner med at der vil være liv sending på nettet kl 15-17, hvilket svarer til kl 8-10 dansk tid.

Over and out

Jesper

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha