Credit: Loro Piana Super Yacht Regatta

Efter 4 dage her i Porto Cervo, må vi desværre gå til præmieoverrækkelse med kun 2 sejladser i hus. Ikke imponerende. Området som vi sejler i her på Sardinien er ellers ret flot og udfordrende rent taktisk med mange øer og forhindringer. Men den tragt-effekt der skabes op imod Korsika gør, at enhver form for vestenvind bliver komprimeret og accelereret. hvilket giver ganske mange dage på en måned, hvor det blæser 25-30 knob. Og det er altså lige top-grænsen af. hvornår det er sjovt (og forsvarligt) at sejle disse herlige maxi og super-maxi yachts.

Nedenstående billedserie viser hvad der kan ske, når man ikke helt har styr på stumperne…

Credit: Loro Piana Super Yacht Regatta

Credit: Loro Piana Super Yacht Regatta

Credit: Loro Piana Super Yacht Regatta

Resultatmæssige havde vi både total op- og nedtur. Vi vandt første sejlads, og blev sidst i 2. sejlads – pga vores spiler uheld, hvor vi måtte stoppe ca. 20 min og bakke 200m2 spiler stump af kølen. Det rakte til en samlet 3. plads af de 6 Wally’er. Shit happens.

Næste projekt med Y3K er årets hovedmål: Maxi-VM her i Porto Cervo i første uge af september.

På min egen kalender er næste udfordring Portugal Match Cup, hvor vi har træningsdag på næste mandag d. 21 juni. Glæder mig!

Over and out

Jesper

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha