Så er super yacht cirkusset tilbage til på Sardinien til næste afdeling af Super Yacht Cup. Nogle af de største yachts fra hele verden har slået vejen forbi, og det er virkelig et imponerende line-up.

Størrelserne ligger imellem 85 fod for sponsoren Loro Pianas egen Reichel-Puch designed yacht til den næsten helt nye ketch Marie på 180 fod.

Et par af bådene fra Cruising feltet. Photo: JR.

Begge ca 160 fod. Photo: JR

Stævnet er en blanding af cruising sjov for ca halvdelen af feltet, og mere seriøs kapsejlads for den anden halvdel. Wally klassen har 6 deltagende både, og sammen med yderligere 2 både har vi vores separate 8-båds race start.

Vejrudsigten lover godt med regn i dag, mistral-lignende 12-15 m/s i morgen, og igen stærk vind lørdag. Så det er lidt af en blandet pose bolcher vi har på programme. Forhåbentligt bliver vi forskånet for voldsomme skader, for når noget går i stykker på både af denne størrelse, kan det desværre føre til alvorlige personskader. Derfor skal det altid være ”safety first” for arrangørerne, hvilket betyder en god chance for aflysning i morgen, hvis vejrudsigten holder.

Vi har første sejlads i dag og fortsætter frem til lørdag. Lidt noget andet en match race i ”små-både”, men spændende og udfordrende sejlads på en helt anden måde.

Over and out

Jesper

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha