Sæsonen 2012 er begyndt tidligt, og første stævne er faktisk allerede overstået for godt en uge siden – nemlig Key West Race Week, Melges 32 klassen.

Sidste efterår blev jeg kontaktet af en japan, der gav mig den opgave at sammensætte et helt ny team til en kompetitiv Melges 32 kampagne. Teamet skulle fortrinsvis bestå af yngre, talentfulde sejlere, med nogle solide navne på de 3 kategori 3 positioner. Og for dem der ikke lige ved hvad kat 3 betyder, kan jeg kort forklare, at det er den klassificering som ISAF bruger for professionelle sejlere – altså sejlere som dyrker sejlads professionelt eller er i et erhverv knyttet til optimering af kapsejladsbåde. Kat 1 derimod er kategorien for amatører. De helt præcise regler kan læses hos ISAF

Jeg så derfor en mulighed for at hive nogle danske sømænd med ud på de internationale kapsejladsbaner, og valget faldt Team Nicolai Sehested. Jeg havde Nicolai med sidste på Opus One, men nu kunne jeg invitere yderligere et par stykker med, nemlig Jesper Blom og Søren Secher.

Nedenstående video er fra træning og stævne, som for øvrigt gik forrygende med en 7. plads blandt 19 både. Et meget tilfredsstillende resultat i en af de hårdeste internationale one-design owner-driver klasser for tiden.

Over and out

Jesper

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha