Photo: Stena Match Cup Sweden

Siden seneste update har vi været i fuld gang med Stena Match Cup Sweden her i Marstrand. Vi lagde en anelse tøvende ud, men er kommet stærkt igen og tog igår en ganske stor skalp ved at besejre Mathieu Richard 3-1 i kvartfinalen

Her til formiddag står den på semifinale imod Bjørn Hansen, der blandt andet har min fordækker fra sidste år, Philip Guhle med ombord.

På vores eget team, er Rasmus Køstner lige nu på vej over Atlanten og derfor ikke med her i Sverige, men hans afløser, englænderen Richard Sydenham, har passet virkeligt godt ind i vores setup. Han og jeg er hurtigt kommet på bølgelængde omkring vores syn på vindstrategi og beslutninger op ad banen – hvilket kan ses direkte i vores resultat.

Det er bare herligt at være tilbage i semi finalerne, og vi glæder os til at give den gas derude. Nu skal vi se at få skovlen under Bjørne-banden og gentaget finale-deltagelsen fra sidste år.

Over and out

Jesper

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2010 Jesper Radich Suffusion theme by Sayontan Sinha